Miljoenen huishoudens in West Europa gebruiken dagelijks de producten van Burg Groep, vaak zonder te weten dat deze van ons afkomstig zijn. Het overgrote deel van onze producten bieden wij aan onder private label. U vindt ze op het schap onder de naam van bekende retailorganisaties.

Onze producten

Wij zijn producent van:

Wij produceren ook de verpakkingen waarin wij onze producten leveren.

Internationaal actief

Burg Groep beschikt over zeven moderne productiecentra in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Tsjechië. Ons hoofdkantoor staat in Heerhugo­waard. De productie voldoet aan hoge normen van kwaliteit, efficiency en milieu­vriende­lijkheid. Wij voldoen aan de International Food Standards (IFS) en aan de Global Standard for Food Safety (BRC). Wij beschikken ook over het EKO-certificaat en produceren koosjer voor bepaalde productgroepen.

Wat Burg Groep kenmerkt

Met ruim 200 medewerkers heeft Burg Groep een informele, internationaal opererende organisatie met korte lijnen. Het karakter van het familiebedrijf is ondanks de onstuimige groei onveranderd gebleven. Het bedrijf kenmerkt zich door een ondernemende, nuchtere, betrokken en realistische aanpak. Een partner op wie u kunt rekenen.