Voor retailorganisaties die een eigen merkenbeleid hebben, is Burg Groep de aangewezen samenwerkingspartner. Wij leveren onze producten onder uw label.

Food

Met producten onder private label biedt u het beste van twee werelden. Uitstekende producten in de verpakking van uw huismerk. Uw klanten waarderen een keuze uit producten met verschillende labels. Het verruimde aanbod draagt bij aan een verhoogde omzet. Voor al onze producten in de foodsector kunnen wij de smaak afstemmen op de regio waarin ze worden aangeboden.

Non food

Ook voor onze reinigingsmiddelen en voor producten in de automotive is private label een uitermate geschikte distributiestrategie voor retail organisaties. Zolang de volumes en de techniek dit toelaten, leveren wij de kwaliteitsproducten aan nationale en internationale retail organisaties. Zij kunnen zich met onze producten zelf profileren.

Levering naar wens

Wij leveren food en non food  in de door u gewenste verpakking. Afhankelijk van het product leveren wij in tankwagens, bulkverpakkingen en consumentenverpakkingen.