Wiser

Wij zijn een toonaangevende, Europese producent en een internationale totaalleverancier van gefermenteerde azijnen, siropen en vloeibare huishoudelijke reinigingsmiddelen.

In samenwerking met onze business partners en met de kennis van onze markten en producten streven wij naar innovatieve, duurzame, logistieke en specifieke oplossingen. Wij zijn zuinig in het gebruik van onze grondstoffen en energie. Dit bevordert een scherpe kostprijs voor onze producten.

WISER is het kompas waarop wij sturing geven bij alles wat we ondernemen. De afzonderlijke letters staan voor de richting waarvan iedereen binnen Burg Groep doordrongen is.

Waar we voor staan

We werken WISER, waarbij de focus is gericht op:

W = waste elimination. We zijn zuinig op onze grondstoffen en onze omgeving. Daarnaast draagt deze eigenschap bij aan een scherpe kostprijs voor onze producten.
I = innovation. We stimuleren nieuwe ontwikkelingen. Stilstand is achteruitgang. Vernieuwen staat voor een gezonde toekomst.
S = sustainability.  Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Burg Groep is zich bewust van zijn verantwoordelijkheid voor zijn omgeving.
E = entrepreneurship. We moedigen bij onze medewerkers eigen initiatief aan. Onze medewerkers staan het dichtst bij onze afnemers, kennen hun wensen en omstandigheden en kunnen onze dienstverlening hierop aanpassen.
R = reliability. Betrouwbaarheid is het fundament onder elke onderneming. Iedereen die met ons zaken doet, kan op ons rekenen.

Het geheel is meer dan de som van de afzonderlijke delen. Wij produceren WISER, omdat we met dit duidelijke kompas: